الگوی مطلوب کشورداری با حضور هفتگی میان مردم-راهبرد معاصر
لاله افتخاری، نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با راهبرد معاصر مطرح کرد؛

الگوی مطلوب کشورداری با حضور هفتگی میان مردم

لاله افتخاری عضو هیئت علمی دانشگاه و نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی درباره حضور دولتمردان در میان اقشار مختلف جامعه گفت: حضور در میان مردم یک روز از هفت روز هفته و در خدمت آنها بودن خیلی ارزشمند است و به تصمیمات درست و اقدام سریعتر کمک می کند؛ این الگوی درست کشور داری است.
لاله افتخاری؛ نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 18
کد خبر: ۱۰۸۶۰۰

حضور هفتگی در میان مردم و الگوی صحیح کشورداری

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ «لاله افتخاری» در خصوص اهمیت سفرهای استانی رئیس دولت سیزدهم و نقش آن در نظرسنجی اخیر مریلند و محبوبیت بالای آقای رئیسی گفت: هنوز برای ارزیابی عملکرد دولت سیزدهم زود است اما به هر حال یکسری عملکردهایی در همین مدت کوتاه شاهد بودیم که قابل دفاع است.


وی با تاکید بر اینکه برخی اقدامات صورت گرفته خیلی قابل توجه است، افزود: به هر صورت اکنون آنچه در میان مباحث مختلف قابل توجه است، حضور ایشان در جمع مردم و در میان مردم است.


افتخاری با اشاره به نیاز به توجه به مناطق زلزله زده یا آسیب پذیر تر در این شرایط گفت: حضور در این نواحی به مسئولان شهری و استانی کمک می کند تا بیشتر بتوانند مسائل و مشکلات مردم را پیگیری و با مسئولان اجرایی کشور در میان بگذارند و آقای رئیس جمهور هم دستورات لازم را سریعتر صادر کنند که تا فصل سرما در اندیکا خیلی از اقدامات انجام شود.


این نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: حضور در میان مردم یک روز از هفت روز هفته و در خدمت آنها بودن خیلی ارزشمند است و به تصمیمات درست و اقدام سریعتر کمک می کندو اینکه این تصمیمات براساس واقعیت باشد.


وی اعنوان کرد: این همان امری که حضرت علی(ع) به آن اشاره می کنند و در عهد نامه مالک اشتر آمده چنانچه در این خصوص حضرت سفارش می‌کنند که مبادا از مردم چهره بپوشید، باید با آن‌ها و در میان آنها باشید و همه اقشار مردم عادی و نیازمند را مد نظر داشته باشید.


افتخاری با بیان اینکه این حضور خودش به خودی خود دردسر ها و هماهنگی هایی دارد، ادامه داد: انجام گرفتن کارهای اینچنینی و پای کار کشاندن همه برای کمک به رفع مشکلات مردم خیلی ارزشمند و قابل تقدیر است اما برای ارزیابی و نمره دادن هنوز زود است.


وی در خصوص تاثیر این حضور بر افزایش امید در میان مردم گفت: این الگوی درست کشور داری است که اسلام توصیه کرده و مهم این است که رئیس دولت سیزدهم همانطور که تاکید شده رو از مردم نپوشانده و در غم و شادی آنها حضور دارد و این همان واقعیتی است که مشاهده می شود اما اینکه خروجی این فعالیت ها چه باشد و درختی که کاشتند کی میوه بدهد و به بار بشیند نیاز به صبر دارد.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده